Over Sprinkles

What's in a name? Sprinkles zijn de extra touches die een product helemaal af maken en het nét iets specialer maken. Sprinkles Bakery dus. Met alles wat we doen zorgen we ervoor dat het tot in de puntjes perfect is, of dat nou is bij het uitzoeken van de beste ingrediënten of bij het verpakken van de producten.

Passie voor kwaliteit, liefde voor het bakken, en de drive om een eigen merk te starten waren in 2012 de start van Sprinkles Bakery. Dankzij een horeca-achtergrond in binnen- en buitenland ken ik zowel de klassieke patisserie als de American favorites, die we nu op onze eigen wijze voor je creëren.

 

We bakken dagelijks op aanvraag en geheel “from scratch” vanuit onze bakkerij in Oud-Rijswijk en wisselen het assortiment per seizoen af, om met de allerlekkerste ingredienten te kunnen werken. Naast het bakken van taarten, koeken en cakes maakt Sprinkles Bakery andere lekkernijen zoals fudge, granola en bakmixen om zelf mee te bakken.

 

Je vindt onze producten bij diverse horecazaken in de regio. Daarnaast zijn we zelf te vinden op lifestyle markten zoals de Swan Market. Bezoek ons op locatie en volg de bakery op social media voor jouw dagelijkse sweet taste!

 

Anne ter Haar

Eigenaar Sprinkles Bakery