Referenties

Referenties

Wat is nou leuker dan om te horen dat onze sweets meehielpen op een perfecte trouwdag?


Lees hieronder een aantal ervaringen van bruidsparen die jullie voor zijn gegaan.

Jenny & Robert


"Heerlijk, prachtig, modern en mooi gestyled. De bruidstaart van Sprinkles was beslist een onmisbaar hoogtepunt van onze bruiloft. Anne en team, dank voor het advies, de prima interpretatie van onze wensen en perfecte uitvoering daarvan."

Josianne & Rutger


"Via deze weg willen we je graag heel erg bedanken voor de prachtige maar vooral ook heerlijke sweet table! Het zag er prachtig uit en we hebben er echt van genoten! Ook heel veel enthousiaste reacties van de gasten ontvangen! "


Steffi & Michael


"Nog steeds heel erg blij met onze bruidstaarten & sweets, nogmaals bedankt hiervoor. Ze zagen er prachtig uit en waren erg lekker, heel veel complimenten gehad van family & vrienden!"

Pleun & Paul


"Ik wilde je graag nog bedanken voor alle super lekkere gebakjes! Ze waren echt verrukkelijk. Het moest dan van ver komen maar dat was het zeker waard. Alle gasten vonden het zo lekker dus het was dan ook allemaal lekker op gesmuld op de dag zelf! Als traditie gaan we dit erin houden en zullen we elk jaar een taartje bij jullie afnemen op onze trouwdag om de mooie dag te vieren en te smullen van heerlijk gebak! Dus de bestelling voor volgend jaar die komt er zeker aan ;) "


Sabine & Barry

"Anne van Sprinkles Bakery heeft ervoor gezorgd dat iedereen kon genieten van een prachtige sweettable op onze bruiloft! Werkelijk heerlijk. Wat er overbleef namen sommige gasten maar wat graag mee naar huis. Echt een aanrader. Top service en kwaliteit!"

© COPYRIGHT 2019 SPRINKLES BAKERY


GEESTBRUGKADE 32

2281 CX RIJSWIJK

instagram.com/sprinklesbakerynl

facebook.com/spinklesbakerynl

pinterest.com/spinklesbakery

info@sprinklesbakery.nl

UA-110323918-1