Mogelijkheden en prijzen

Mogelijkheden en prijzen

Taart


Willen jullie een echte showstopper om samen aan te snijden? Kies dan voor een taart waar alle gasten een stukje van kunnen eten. Onze taarten worden helemaal op maat gemaakt en maken we dus zo dat ze helemaal bij jullie smaak, thema en kleuren passen.

Onze taarten zijn opgebouwd uit lagen cake en vulling en worden afgewerkt met een luchtige botercreme, we werken niet met fondant of marsepein op onze taarten.


Een taart kan bestaan uit meerdere verdiepingen, maar kunnen ook een mooie collectie van een aantal bij elkaar passende taarten maken, waarmee je een tafel vol zet, met iedere taart een andere smaak, vorm en stijl voor een mooi totaalbeeld.


Ook op een sweet table kan een aansnijtaartje een mooie blikvanger zijn. Zo kun je toch samen een taart aansnijden, en eventueel met enkele van je gasten delen, of natuurlijk bewaren voor een later moment.


Individuele taartjes


Een andere manier om indruk te maken op je gasten is iedereen een eigen mini taartje aan te bieden, die er als echte kunstwerkjes uit zien! Niet alleen bespaar je zo tijd doordat er geen bruidstaart gesneden en verdeeld hoeft te worden, maar je geeft al je gasten ook een speciaal gevoel met hun eigen taartje of cupcake.


Kies bijvoorbeeld voor een taart om snijden en mini versies van die aansnijtaart voor een indrukwekkende tafel vol!


De mini taartjes kunnen op dezelfde manieren opgebouwd worden als onze grote taarten, met lagen cake en vulling, en afgewerkt met botercreme, drip en mooie decoratie.


Sweet table


Een van de leukste trends op bruiloftengebied van de laatste jaren en met stip op 1 als meest favoriete product binnen ons assortiment zijn sweet tables. Op meerdere manieren en momenten van jullie dag in te zetten: als ontvangst, na de ceremonie, bij de receptie of als dessert.


Een sweet table kun je zo klein of uitgebreid maken als je wilt. Een assortiment kleine sweets als macarons, koekjes of mini donuts is bijvoorbeeld leuk als je niet te veel zoetigheid wil serveren, maar als jullie echte zoetekauwen zijn kun je natuurlijk uitpakken met een tafel vol verschillende sweets zodat het onmogelijk is voor je gasten om een keuze te maken!Bedankjes


Voor zoete bedankjes kun je ook bij ons terecht, we denken graag met jullie mee om iets lekkers te creëren om aan jullie gasten mee te geven.


Sweets als koekjes en macarons kunnen gepersonaliseerd worden en mooi per stuk of per paar ingepakt worden.

Huurmateriaal


Om jullie taart(en) en sweets mooi te presenteren hebben we een ruim assortiment aan schalen, taartplateaus en verhogingen in verschillende stijlen en kleuren die we verhuren. We verhuren het materiaal voor maximaal 1 week en dit dient door jullie zelf geretourneerd te worden. Daarnaast kunnen we menubordjes verzorgen om de verschillende sweets of taarten aan te duiden.Levering


Alle bestellingen voor taarten en sweets kunnen kosteloos opgehaald worden in onze bakkerij in Rijswijk.

Bestellingen boven €300 kunnen wij ook bezorgen in geheel Nederland en Belgie tegen een vergoeding per gereden kilometer.

Indien jullie presentatiemateriaal bij ons huren, is het ook mogelijk dat wij de sweet table of taartentafel neerzetten en eventueel stylen.© COPYRIGHT 2019 SPRINKLES BAKERY


GEESTBRUGKADE 32

2281 CX RIJSWIJK

instagram.com/sprinklesbakerynl

facebook.com/spinklesbakerynl

pinterest.com/spinklesbakery

info@sprinklesbakery.nl

UA-110323918-1