Aanvraag

Aanvraag

1. // SAY HELLO


Op zoek naar de invulling van je zoete moment en willen jullie iets bijzonders, custom made voor jullie grote dag. Vul het aanvraagformulier in op onze website. Je ontvangt een e-mail met onze Wedding Brochure met alle mogelijkheden en een checklist. Wil je zeker zijn van een plekje adviseren wij dit zo snel mogelijk te doen. Dan laten wij zo spoedig mogelijk weten of we nog plek hebben op jullie trouwdatum.2. // OFFERTE


Na het invullen van de checklist ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte.


3. // PLAN EEN PROEFPAKKET PICK UP of PLAN EEN TASTING CONSULT


Om kennis te laten maken met onze smaken kunnen jullie een proefpakket ophalen of een consult inplannen. Wil je een welcome bite, een aansnijtaart, sweettable, bedankjes of een mix hiervan?


Tijdens de afspraak gaan we dieper in op jullie wensen en denken we met jullie mee een bijzonder zoet moment neer te zetten. Ook laten we jullie alle mogelijke details zien.

Weet jullie al precies wat jullie willen, maar wil je wel proeven? Boek dan een pick up voor een Tasting To Go. Dan kunnen jullie in alle rust lekker proeven, en jullie faviete smaken kiezen.


Na ontvangst van de ingevulde checklist bieden we deze opties aan en kunnen jullie een afspraak maken.


4. // DEFINITIEVE OFFERTEAan de hand van jullie reactie op de offerte en/of tasting komt er een wijziging, de definitieve versie van de offerte met opdrachtbevestiging. Zijn jullie akkoord met de offerte, dan vragen wij een aanbetaling van 50%.


Jullie zoete moment is hierbij bevestigd en de trouwdatum wordt opgenomen in onze planning. 6 weken voor de trouwdatum vragen wij jullie om het definitief aantal gasten door te geven en is er een contactmoment waarbij we de checklist nog even na lopen. Twee weken voor de trouwdatum ontvangen jullie de restfactuur.5. // BEZORGEN, OPBOUWEN OF AFHALEN.


Uiteraard is het mogelijk om de bestelling af te halen in de Bakery. Willen jullie ontzorgd worden bezorgen we met liefde op locatie. Om het af te maken stylen wij de sweettable graag met onze taartschalen en plateaus. Wij maken een selectie van verhuur materialen die het beste passen in jullie plaatje en zorgen dat deze mooi en stijlvol worden gepresenteerd.6. // RETOUR VERHUUR MATERIALEN


De verhuur materialen retour brengen kan uiterlijk de dinsdag na het huwelijk. Je bent van harte welkom in de bakery op maandag of dinsdag tussen 8.30 en 17.00 uur.


© COPYRIGHT 2019 SPRINKLES BAKERY


GEESTBRUGKADE 32

2281 CX RIJSWIJK

instagram.com/sprinklesbakerynl

facebook.com/spinklesbakerynl

pinterest.com/spinklesbakery

info@sprinklesbakery.nl

UA-110323918-1