Workshops

 

Workshop Hello Spring

 

We smell spring! En daarom is het weer tijd voor een workshop waarbij we een pretty voorjaarstaart met verse bloemen gaan maken. De cakelagen hebben wij vantevoren gebakken (met bosbes en citroen, yummm)

In de workshop leer je een hoge 15 cm taart afsmeren met meringue botercreme en krijg je uiteraard het recept en onze tips & tricks voor botercreme.

 

De taart gaan we decoreren met een ganache drip, en verse bloemen die we samen gaan preparern om op de taart te plaatsen

 

 

Datum: 21 maart 2018

Tijd: 14.00-17.00 uur.

Deelnemers: minimaal 6 / maximaal 10

 

 

Kosten voor de workshop zijn 75 euro per persoon.

 

 

Na ontvangst van onderstaand inschrijfformulier sturen wij binnen 1 werkdag een bevestigingsmail met betaallink. Zodra de betaling is voldaan is jouw inschrijving definitief.

 

 

 

 

Aanmelden workshop

 

 
 
 
 
 

© COPYRIGHT 2017 SPRINKLES BAKERY

 

GEESTBRUGKADE 32

2281 CX RIJSWIJK

instagram.com/sprinklesbakerynl

facebook.com/spinklesbakerynl

pinterest.com/spinklesbakery

info@sprinklesbakery.nl