Bruiloft

Bruiloft

Ook op jullie special day zorgen wij graag voor de sprinkles die het helemaal afmaken! En bij ons betekent dat we jullie wensen op maat verwerken tot een bijzondere zoete toevoeging aan jullie bruiloft, of dat nu de taart om aan te snijden is, een zoet hapje om mee te proosten, een geheel verzorgde sweettable of een zoet cadeautje om jullie gasten mee te geven.

 

Bij Sprinkles Bakery vindt je geen traditionele bruidstaarten, maar kom je voor zoete lekkernijen op eigentijdse manier gemaakt en met veel zorg gepresenteerd.

Bestellen

Iedere aanvraag is uniek en we zullen altijd ons best doen om samen iets te creëren wat helemaal bij jullie past. Neem contact met ons op om jullie wensen voor te leggen en voor een vrijblijvend voorstel. Met het toesturen van foto’s ter inspiratie kunnen we een goed beeld krijgen van het beeld dat jullie voor ogen hebben, wat ons helpt om de sfeer te bepalen voor jullie speciale dag.

Consult

Uiteraard is het mogelijk een afspraak te maken om bij ons langs te komen voor een wedding consult, waarbij we uitgebreid jullie wensen kunnen bespreken en jullie uiteraard wat van onze sweets kunnen proeven. De kosten voor het consult voor 2 personen zijn €30,00. Bij een uiteindelijke bestelling van€ 300,00 of meer zullen de kosten voor het consult in mindering worden gebracht.

Prijsindicatie van onze producten

Taarten vanaf €6,00 per persoon

Mini sweets vanaf €2,50 per persoon

Sweettable vanaf €7,50 per persoon

Eetbare cadeautjes vanaf €2,00 per persoon

Bezorgen

Bezorgen op locatie is mogelijk tegen een vergoeding van €0,40 per gereden kilometer.

© COPYRIGHT 2018 SPRINKLES BAKERY

 

GEESTBRUGKADE 32

2281 CX RIJSWIJK

instagram.com/sprinklesbakerynl

facebook.com/spinklesbakerynl

pinterest.com/spinklesbakery

info@sprinklesbakery.nl